winter wonderland

Publicerad 2014-01-23 21:30:26 i Allmänt, Foto, dagens,

Hej på er! 

Det var ett bra tag sen jag bloggade, har inte haft någon blogglust. Men nu ville jag kika in och visa lite outfit bilder. 
Fotade dessa i söndags när jag och jossan var på konfirmation då passade jag på att ta några bilder tyckte dom blev riktigt fina faktiskt, vad tycker ni? 

Jag ska också fota inför ett inköps inlägg eftersom jag köpt lite grejer under tiden jag inte bloggat. Men annarsdå fredag i morgon hur soft?! Dock så ska jag spela cup på lördag och jag måste gå upp klockan 6 så det blir ingen sovmorgon för mig inte, puuh. 
Haha hur kommer det sig att håret alltid är som snyggast precis innan man ska gå och lägga sig!?
 
 
 
 
 
 

snow white

Publicerad 2014-01-12 00:51:08 i Allmänt, Foto, Mode, dagens,


Ja nu har snön kommit som ni kanske märkt haha. Idag har jag inte gjort något speciellt claris kom över en stund vi fotade och kollade på gossip girl. Juste jag fixade Jossans hår häromdagen det blev as snyggt ska bara redigera bilderna så kommer de upp här på bloggen! 

new necklace

Publicerad 2014-01-05 00:48:00 i Allmänt, new in,

Köpte detta dö snygga halsband på u&penn och det kommer se så snyggt ut till en brun hy och en vit blus i sommar!! Kameran visar ingen rättvisa mot färgen på halsbandet på dessa bilder men ni får se det i en outfit framöver.

new years eve

Publicerad 2014-01-02 22:35:14 i Allmänt,

Hej på er, idag åkte jag och Jossan in tidigt till stan för att kolla på lite grejer. Jag hade alarmet på halv åtta och guud va jobbigt det var att gå upp haha ååh hur ska man orka när klockan ringer halvsju?!
Vi var i stan till klockan 15 och vi båda fick med oss ett par jeans visar imorgon. Det var tänkt att vi även skulle träffa clara och öva på våran dans som förhoppningsvis filmas nästa helg (!!) Men det blev så mörkt och kallt ute så det blir på måndag istället. 
Men nu ska jag och jossan kolla på film The Mortal Instruments City of bones riktigt spännande, vi hörs senare!
 
 
 

GOTT NYTT ÅR

Publicerad 2014-01-01 01:45:01 i Allmänt,

Jag önskar er ett gott nytt år och första januari, if that's a thing haha? Ha det så bra nu ska jag mysa och fira in det nya året framför New years Eve! 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela