du är bra som du är!

Det här är så otroligt bra och alla borde kolla på hela denna videon! Folk tror att bara för att man är smal att det är okej att säga varför är du så smal för, ät något? NEJ det är verkligen inte okej, jag har hört flera personer säga det här till mig och vet ni vad alla kan inte bara äta och sen bli "normal vikt" 
Vissa säger det här och vet inte att man tar illa upp men det sårar verkligen, det är som att säga varför är du så tjock för? Vilket absoult inte häller är okej. Jag tycker alla bara ska sluta att kritisera andra och älska sig själva som man är. Sluta med alla dessa dieter och allt vad det är, om man vill gå upp eller gå ner i vikt är det för att DU vill det och att du får en bättre hälsa och inte på grund av att någon annan har sagt något om din vikt eller kropp! 

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Jag håller med! Det är som för mig, jag får ofta höra att jag är så lång och det tycker jag är jobbigt. Den som säger så kanske inte tycker att det är fel att säga men det är ju jobbigt för den andra personen! Det är samma sak att säga att någon är tjock, kort, lång eller smal.. Hehe kanske skrev en väldigt lång kommentar men jag tycker att folk borde tänka lite ;) Du är jättefin Linn ❤️

Svar: tack mimmi du med ! <3
Linn Wallard

2013-11-15 @ 21:39:16
URL: http://mimmmi.blogg.se

Kommentera sötnos! :

Ditt fina namn:
Glöm inte mig!

E-postadress: (bara jag som ser)

Har du en blogg?:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0