aniktes rengöring

Hej på er , igår följde jag med mamma till apoteket och jag fick med mig ansiktes serien från neutrogena.
Inget jag har provat har hjälpt så nu tänkte jag prova neutrogena och hoppas på att det fungerar.
Jag tänkte förklara lite vad dom gör och sen om några veckor kan jag skriva en recension om jag tyckte det har gjort så att min hy blivit renare och bättre eller inte. 


Det finns samma serie fast i rosa om ni har sätt det men eftersom min hy är lite mer oljig så passar denna bättre för mig. Så jag börjar från vänster.

Oil-free facial wash - den här ska man applicera på fuktigt ansikte och sen löddra upp och sen sköljer man bort det, denna ska man använda både morgon och kväll för att få bort orenheter som porer.

2 in 1 wash mask - den här kan man kombinera med den övre alltså man kan växla mellan dom varannan dag till exempel. Masken kan man köra 2-3 gånger i veckan och den djup rengör då huden, man applicerar ett tunt lager av krämen på tort ansikte . Om man körs wash istället för mask så löddrar man upp den på samma sätt som facial washen på fuktigt ansikte och då ska den hjälpa mot finnar.

Spot stress Control - den sista är en dag och natt kräm man tar på när huden är rengjord.

Så där om ni gillar när jag skriver sådana här tips inlägg och vill att jag ska göra fler kan ni väl lämna en kommentar , kramisar !
Kommentarer

Kommentera sötnos! :

Ditt fina namn:
Glöm inte mig!

E-postadress: (bara jag som ser)

Har du en blogg?:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0